ua en ru

Аваков: МВС не буде виконувати рішення суду про зняття з розшуку Іванющенка

Аваков: МВС не буде виконувати рішення суду про зняття з розшуку Іванющенка Фото: Арсен Аваков повідомив, що МВС не збирається виконувати рішення суду щодо Юрія Іванющенка

Міністр переконаний у необхідності повної судової реформи

Міністерство внутрішніх справ не збирається виконувати рішення суду про припинення розшуку екс-нардепа Юрія Іванющенка, соратника екс-президента України Віктора Януковича. Про це міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив в Facebook.

"МВС не буде виконувати ганебне рішення "суду" про зняття з розшуку Юрія Іванющенка (Єнакіївського)", - написав він.


Аваков також зазначив, що суддя Чаус та ухвалювані ним рішення в черговий раз переконують у необхідності повної судової реформи і повного перезавантаження судів.

"Прийде (рішення суду про припинення розшуку, - ред.) – пустимо його перевірятися з кімнати в кімнату, з поверху на поверх, ретельно. А поки, сподіваюся, колеги з Генпрокуратури винесуть і апеляцію, і нове рішення", - пообіцяв глава МВС.

МВС не буде виконувати ганебне рішення «суду» про зняття з розшуку Юрія Іванющенка (Єнакіївського). «Суддя» Чаус і винос...

Posted by Arsen Avakov on Saturday, April 2, 2016

Нагадаємо, раніше народний депутат повідомив, що суд припинив розшук Юрія Іванющенка - соратника екс-президента України Віктора Януковича.