ua en ru

Аваков і Деканоїдзе будуть захищати поліцейських, що брали участь у переслідуванні в Києві

Аваков і Деканоїдзе будуть захищати поліцейських, що брали участь у переслідуванні в Києві Фото: затримані в гонитві

У МВС переконані, що поліцейські застосували зброю правомірно

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та голова Національної поліції Хатія Деканоїдзе будуть захищати поліцейських, які застрелили хлопця в нічний погоні в Києві. Про це у Facebook повідомив прес-секретар МВС Артем Шевченко.

"Звісно, прокуратура розслідуватиме факт загибелі хлопця після нічної гонитви у Києві та дасть оцінку діям патрульних. Але голова НП і міністр точно будуть їх захищати, адже зброю було застосовано правомірно", - йдеться в повідомленні.

Патрульні поліцейські України - це не м'які іграшки. Вони - наділені повноваженнями законного примусу представники влади...

Опубликовано Артемом Шевченко 8 февраля 2016 г.

Нагадаємо, у ніч на 7 лютого 2016 року співробітники патрульної поліції Києві під час погоні застрелили людину, яка ще з трьома підозрюваними намагалась втекти від поліцейських.

Київські поліцейські переслідували чотирьох осіб у Голосіївському районі, які намагалися втекти на BMW. Після 20 хвилин погоні правоохоронці відкрили вогонь, внаслідок чого загинув один з переслідуваних. Трьох інших затримали на вулиці Заболотного.