ua en ru

Austrian Airlines має намір збільшити кількість рейсів зі Львова

Austrian Airlines має намір збільшити кількість рейсів зі Львова Фото: влітку з аеропорту "Львів" до Австрії і Ізраїль буде літати більше літаків (facebook.com AustrianAirlines)

Влітку 2018 року буде збільшено кількість польотів в Австрії та Ізраїлю

Авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" і Austrian Airlines збільшать кількість рейсів, які з'єднують Львів з Тель-Авівом і Віднем. Про це повідомляє Центр транспортних стратегій.

Згідно з опублікованим компаніями розкладом польотів, з 2 червня МАУ збільшить з 2 до 3 на тиждень частоту рейсів зі Львова в Тель-Авів. Тепер перельоти з українського міста в столицю Ізраїлю будуть здійснюватися по середах, суботах і неділях (виліт о 15:45, приліт у 19:05) і в ті ж дні в зворотному напрямку (виліт у 11:15, приліт в 14:45).

Також 2 червня збільшують кількість польотів з аеропорту Львова компанія Austrian Airlines. У розкладі авіакомпанії буде 11 щотижневих рейсів в столицю Австрії. Крім 7 денних перельотів, які вже здійснюються на постійній основі в літній період, з'являться і 4 нічних - по понеділках, середах, четвергах і п'ятницях з Відня (виліт о 23:15 за місцевим часом, прибуття в 1:30) і по вівторках, четвергах, п'ятницях і суботах з Львова (виліт о 5:20, приліт о 5:50 за місцевим часом).

Нагадаємо, за словами міністра інфраструктури Володимира Омеляна, міжнародний аеропорт "Бориспіль" продовжує переговори з найбільшим європейським лоукостером Ryanair.