ua en ru

Аукціон з продажу урядових авто пройде в червні, - Семерак

Аукціон з продажу автомобілів секретаріату Кабінету міністрів України планується провести у першій половині червня 2014 р.

Аукціон з продажу автомобілів секретаріату Кабінету міністрів України планується провести у першій половині червня 2014 р. Про це сьогодні на брифінгу повідомив міністр Кабінету міністрів Остап Семерак, передає прес-служба міністра Кабінету міністрів.

За словами Семерака, на сьогодні в розпорядженні секретаріату Кабміну знаходиться 187 одиниць техніки, з них 142 - легкові автомобілі. Планується продати 71 автомобіль.

"За попереднім графіком, у першій половині червня плануємо провести аукціон з продажу автомобілів секретаріату Кабінету міністрів з подальшим оформленням документів і перерахунком коштів до державного бюджету України", повідомив міністр.
Він заявив, що уряд проведе реалізацію автомобілів максимально відкрито.

"Хочемо, щоб українське суспільство було поінформоване, яке майно продається, кому продається, за скільки продається. Адже всі кошти від реалізації будуть направлені в державний бюджет України. Окрім виручених коштів, ми розраховуємо на економію коштів, які раніше витрачалися на бензин, ремонт, обслуговування автомобілів", - наголосив Семерак.

"У купівлі автомобілів зможуть взяти участь усі бажаючі. Процедура буде відкрита", - повідомив він.

За його словами, кінцева сума від реалізації автомобілів залежатиме від активності учасників аукціону. "Але в будь-якому разі ми очікуємо, що це будуть мільйони гривень", - сказав він.