ua en ru

Атестація держслужбовців КМДА і РДА Києва триватиме до грудня ц.р., - А.Голубченко.

Атестація держслужбовців Київської міської держадміністрації (КМДА) і районних держадміністрацій (РДА) Києва триватиме до грудня ц.р. Про це на брифінгу заявив перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко, передає кореспондент РБК-Україна.
Чиновник зазначив, що відповідне рішення було прийняте за результатами спільного засідання колегії виконавчого органу КМДА і колегії Головного управління Держслужби України.
А.Голубченко зазначив, що виконання окремих рішень колегії потребуватиме від 1 міс. до кінця поточного року. Серед рішень колегії А.Голубченко озвучив, зокрема, приведення структури КМДА у відповідність до рішення Київради від 27 травня, приведення чисельності держслужбовців у відповідність до постанови Кабміну - до 2020 осіб, реорганізація КМДА і РДА. Також він зазначив, що близько 8 чиновників КМДА - начальники головних управлінь та їх заступники - будуть або звільнені, або переведені на нижчий рівень у зв'язку з невідповідністю їх займаних посадам. Також він додав, що протягом певного часу відбудеться уточнення розподілу повноважень між КМДА і РДА.