ua en ru

В АТО за добу поранено двох українських військових, - штаб

В АТО за добу поранено двох українських військових, - штаб Фото: АТО на Донбасі (УНІАН)

За добу сталося 35 обстрілів позицій українських захисників

За минулу добу 19 квітня російсько-окупаційні війська 35 раз обстріляли позиції Збройних сил України у зоні АТО, двоє військових поранено. Про це інформує штаб АТО у Facebook

"На Донецькому напрямку із заборонених 120 мм мінометів бойовики вели вогонь по наших укріпленнях в Пісках і в районі н. п. Опитне. Також біля Пісків та Авдіївки наших воїнів обстріляли з мінометів калібру 82 мм. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї вогонь вівся по українським опорних пунктам поблизу Шахти "Бутівка", Водяного, Авдіївки, Лебединського та Кам'янки. Крім цього, стрілецьку зброю окупанти застосували неподалік Мар'їнки, Піщевика і Гнутово", - зазначає штаб.

На Луганському напрямку обстріл вівся по українських позиціях з гранатометів в районі населених пунктів Станиці Луганської, Травневе і Артема.

"Внаслідок ворожого вогню двоє українських захисників отримали поранення. Наших воїнів доставили в лікувальні установи, їм надана необхідна медична допомога", - повідомили в прес-центрі.

Зведення Прес-центру штабу АТО за добу 19 квітня 2018 року Минулої доби російсько-окупаційні війська 35 разів...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 19 квітня 2018 р.

Нагадаємо, МінТОТ назвав умови відновлення роботи Донецької фільтрувальної станції.