ua en ru

В АТО отримали поранення 7 військовослужбовців, - штаб

В АТО отримали поранення 7 військовослужбовців, - штаб Фото: новини АТО

Бойовики здійснили 61 обстріл

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) минулої доби російсько-окупаційні війська здійснили 61 обстріл позицій Збройних сил України, 7 українських військовослужбовців зазнали поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Минулої доби бойовики російсько-окупаційних військ 61 раз відкривали вогонь по опорних пунктах Збройних Сил України. Унаслідок ворожих обстрілів четверо українських воїнів зазнали поранення. Ще троє наших армійців – отримали бойові травмування. Постраждалих захисників доправлено до лікувальних закладів та надано кваліфіковану медичну допомогу", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, на Луганському напрямку, із заборонених 122 мм артилерії,120 та 82 мм мінометів агресор обстріляв опорні пункти поблизу Новотошківського. Також 122 мм артилерійські системи й озброєння танку противник застосував в районі Кримського, а міномети калібру 120 мм – під Троїцьким та Луганським. Крім цього, з 82 мм мінометів вогонь вівся по українських укріпленнях поблизу Причепилівки та Новозванівки, з гранатометів різних типів – біля Попасної та Луганського, з озброєння БМП – в районі Троїцького, а з стрілецької зброї – неподалік Новоселівки.

Так, на Донецькому напрямку, із забороненої зброї боевики обстріляли оборонців Авдіївки.

"Також 120 мм міномети агресор застосував під Богданівкою та Новотроїцьким, а міномети калібру 82 мм – в районі Шахти "Бутівка", Новоселівки та Водяного. Крім цього, з різних видів піхотного озброєння – гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – бойовики вели вогонь по наших позиціях поблизу Талаківки, Гнутового, Водяного, Широкиного, Мар’їнки, Кам’янки, Павлополя, Новотроїцького, Лебединського, Опитного, Верхньоторецького, Красногорівки та Шахти Бутівка. Також під Водяним, Широкиним та Мар’їнкою – вівся снайперський вогонь", - зазначили у штабі.

Зведення Прес-центру штабу АТО за добу 28 квітня 2018 року Минулої доби бойовики російсько-окупаційних військ 61 раз...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 28 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 27 квітня на Донбасі бойовики провели 53 обстріли.