ua en ru

В АТО окупанти продовжували обстріли позицій української армії, - штаб

В АТО окупанти продовжували обстріли позицій української армії, - штаб Фото: бойові дії на Донбасі (mil.gov.ua)

Від початку доби незаконні збройні формування на Донбасі 8 разів порушили перемир’я, заявили в штабі АТО

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі проросійські бойовики продовжували обстріли позицій української армії. Про це повідомив прес-центр штабу АТО в Facebook.

"Від опівночі обстановка найбільше загострилась на Луганському напрямку, де кількість ворожих провокацій останнім часом суттєво зростає. Так, майже з першої ночі бойовики двічі били з мінометів калібру 120 міліметрів по наших опорних пунктах на підступах до Новотошківського. А близько 7 ранку застосували артилерію калібру 152 міліметри. Також сьогодні під мінометний обстріл ворога потрапили українські укріплення біля Кримського", - заявили в штабі.

У прес-центрі додали, що на Донецькому напрямку бойовики працювали зі стрілецької зброї поблизу Кам'янки та Майорська. Крім того, на околицях Зайцевого окупанти здійснювали обстріл з БМП.

Загалом від початку доби незаконні збройні формування 8 разів порушили перемир’я.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 19 вересня 2017 року Упродовж сьогоднішнього дня у районі прове...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 19 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше в Міністерстві оборони України повідомили, що 18 вересня в зоні АТО отримали поранення 3 українських військових.