ua en ru

В зоні АТО бойовики обстріляли українських військових 19 разів, - штаб

В зоні АТО бойовики обстріляли українських військових 19 разів, - штаб Фото: АТО (facebook.com/ato.news)

Бойовики порушують мінські домовленості і застосовують міномети і важку артилерію

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі протягом 13 грудня 2017 роки бойовики обстріляли позиції українських військовослужбовців 19 разів. Про це повідомляє штаб АТО у Facebook.

Зазначається, що російсько-окупаційні війська продовжують порушувати мінські домовленості та застосовують міномети і важку артилерію.

"На Луганському напрямку сьогодні було найгарячіше. Ще посеред ночі, бойовики зі 120-ти та 82-мм мінометів вели вогонь по наших оборонних укріпленнях довкола Попасної, Кряківки, Новоолександрівки і Луганського… Також здійснили обстріл з артилерійських систем 152 калібру підступів до Врубівки, випустивши загалом близько десяти снарядів", - передає штаб.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 13 грудня 2017 ро...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 13 грудня 2017 р.

Також бойовики застосовували заборонені міномети на Донецькому напрямку поблизу Водяного і Мар’їнки.

"Загалом, від опівночі, російсько-терористичні війська здійснили вже 19 прицільних обстрілів позицій сил АТО. У більш ніж половині випадків українські бійці давали агресору адекватну відповідь", - повідомили у штабі.

Нагадаємо, за минулу добу, 12 грудня 2017 року в зоні проведення АТО на Донбасі, в результаті бойових дій загиблих і поранених серед українських військовослужбовців немає.