ua en ru

"Атлетіко" зацікавлений у підписанні Бернарда

"Атлетіко" зацікавлений у підписанні Бернарда Фото: Бернард (shakhtar.com)

Мадридський клуб має намір домовитися з бразильцем про попередньому контракті

Мадридський "Атлетіко" проявляє інтерес до півзахисника донецького "Шахтаря" Бернарду. Про це повідомляє Futbolistos.es.

За даними джерела, "матрацники" зацікавлені в переході 24-річного бразильця наступного літа. В даний час у "Атлетіко" діє трансферний бан, який забороняє мадридцям реєструвати нових футболістів до січня 2018 року.

У той же час у Бернарда діє контракт з "гірниками" до літа наступного року і в січні "Атлетіко" має намір домовитися з бразильцем про попередньому контракті, щоб той влітку 2018 переїхав в Мадрид на правах вільного агента.

Бернард, як зазначає джерело, може стати заміною в "Атлетіко" для Янніка Феррейри Карраско або для Антуана Гризманна, які, можливо, залишать "матрацників" через сезон.

Нагадаємо, півзахисник іспанської "Севільї" Витоло перейшов в "Атлетіко". Контракт з 27-річним футболістом підписаний до 2022 року. Із-за заборони, накладеного ФІФА на реєстрацію нових гравців, першу частину сезону 2017/18 Витоло проведе на правах оренди в "Лас-Пальмасі". До "Атлетіко" півзахисник приєднається 1 січня 2018 року.