ua en ru

Атлетико - Реал Мадрид 2-1: відео голів та огляд матчу

Атлетико - Реал Мадрид 2-1: відео голів та огляд матчу Фото: "Атлетико" - "Реал"

"Вершкові" програли, але здобули путівку у фінал ЛЧ

"Реал" програв "Атлетіко" з рахунком 1:2 в півфінальному матчі Ліги чемпіонів на "Вісенте Кальдерон", але здобув путівку у Кардіфф, де зустрінеться з італійським "Ювентусом".

Не без тривог добувши потрібний результат у матчі з "Атлетіко", команда Зінедіна Зідана вийшла у фінал. В Кардіффі "Реал" зустрінеться з "Ювентусом" і отримає шанс стати першим клубом, який виграв головний єврокубок двічі поспіль в еру Ліги чемпіонів УЄФА.

"Атлетіко" потрібно було диво, щоб врятуватися після поразки з рахунком 0:3 на "Сантьяго Бернабеу". І після двох швидких голів у ворота Кейлора Наваса здалося, що це цілком реально. Спочатку Сауль Ньигес відмінно зіграв головою після кутового, а через п'ять хвилин Антуан Грізманн реалізував пенальті за фол Рафаеля Варана проти Фернандо Торреса.

altФото: Грізманн забиває з пенальті

Тим не менш підопічні Зідана змогли зібратися і переломити хід гри. За три хвилини до перерви гості забили важливий гол зусиллями Іско, вдало зіграв на добиванні після чудового проходу Каріма Бензема і удару Тоні Крооса. "Атлетіко" необхідно було забивати ще тричі - не вдалося жодного разу, хоча хлопці Дієго Сімеоне віддали для цього всі сили.

altФото: Гамейро після сейва Наваса

В одному з епізодів Навас видав просто неймовірний подвійний сейв, не дозволивши відзначитися Яннику Карраско і Кевіна Гамейро. У підсумку "Атлетіко" святкував перемогу в окремому матчі - ймовірно, останньому в єврокубках для стадіону "Вісенте Кальдерон", але знову програв битву сусідам.

Нагадаємо, туринський "Ювентус" у повторному півфінальному матчі Ліги чемпіонів на своєму полі переміг "Монако" з рахунком 2:1. Таким чином, підопічні Массіміліано Алегрі перші вийшли у фінал турніру.