ua en ru

АТБ спростовує продаж продуктів із Луганської області

АТБ спростовує продаж продуктів із Луганської області

Мережа АТБ не купує продукти у підприємств, що знаходяться на непідконтрольній Україні території Донецької і Луганської областей. Про це заявив начальник відділу зв'язків з громадськістю та ЗМІ корпорації АТБ Ганна Лічман, передають ЗМІ.

Відзначимо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація і про те, що в магазинах торгової мережі АТБ продаються яйця, вироблені на птахофабриці Красное Знамя, розташованої в однойменному селі Перевальського району Луганської області.

АТБ спростовує продаж продуктів із Луганської області"Ми не працювали і не працюємо з юрособами, які перебувають у непідконтрольних Україні окремих районах Донецької і Луганської областей. Після появи повідомлення, що в нашій мережі продаються товари з окупованих територіях, була проведена перевірка, і з'ясувалося, що при друку етикеток товару була допущена технічна помилка", - заявив Лічман.

За її словами, до початку подій у Донбасі, мережа дійсно закуповувала яйця біля птахофабрики Красное Знамя у Луганській області. Однак з початком бойових дій всякі контакти з підприємством перервалися, і вже більше півтора років АТБ не купує в нього товар.

"Більше того – через дії сепаратистів птахофабрика перестала існувати, тому стверджувати, що ми закуповуємо у неї яку-небудь продукцію просто абсурдно", — додала Ганна Лічман.

У підтвердження слів мережа надала копію відповіді компанії Імперово Фудз, якій належало підприємство в Луганській області.

АТБ спростовує продаж продуктів із Луганської області

Як розповіла представник рітейлера, причиною скандалу стала банальна технічна накладка. За її даними, зараз мережа закуповує яйця біля птахофабрики Красное Знамя з Кіровоградської області. Повний збіг назв і людський фактор призвели до того, що помилково були роздруковані і наклеєні на упаковки етикетки зі старої бази даних, тобто птахофабрики з Луганської області.

"Дивує, що багато інтернет-видань поспішили розповсюдити інформацію про співпрацю АТБ з компанією, що знаходиться на окупованих територіях. Якщо б до нас заздалегідь звернулися за коментарем, подібного непорозуміння не сталося б", - сказала Лічман.

АТБ спростовує продаж продуктів із Луганської області