ua en ru

"Артемсіль" відкриє перші логістичні центри в Болгарії і Румунії

Державне солевидобувне підприємство "Артемсіль" створює логістичні центри в Європі метою завоювання нових ринків збуту та збільшення обсягів реалізації продукції. Про це сьогодні повідомив офіційний сайт ДП "Артемсіль".

"Ми плануємо відкрити логістичні центри в Україні та Європі. Це дозволить вирішити проблему доставки вантажів від виробника до споживача в найкоротші терміни, наблизить нашу продукцію до кінцевих споживачів, збільшить прибуток підприємства за рахунок відходу від посередників. Пілотний проект найближчим часом може бути реалізовано в Києві. Крім цього, вже активно розробляється питання створення влітку 2016 року першого оптово-логістичного центру в Європі", - зазначив в. о. директора ДП "Артемсіль" Володимир Доля.


Як йдеться у повідомленні, у березні 2016 року представники ДП "Артемсіль" вже оглянули складські та виробничі приміщення для розміщення логістичного центру для перевалки, зберігання і відпуску солі виробництва ДП "Артемсіль", на територіях, які прилягають до портів річки Дунай м. Галац Румунія і м. Русе Болгарія.

За даними прес-служби, початок роботи логістичного центру з української сіллю в Румунії чи Болгарії забезпечить зручну та швидку доставку продукції для європейських споживачів. Оптимізація транспортної логістики підвищить конкурентоспроможність продукції ДП "Артемсіль" і збільшить обсяги поставок в ряд європейських країн, а також дозволить вийти на нові раніше не охоплені ринки. Крім того, додали в компанії, наявність представництва на території ЄС дає можливість підприємству брати участь у європейських тендерні процедури по закупівлі солі.

Відзначається, що в 2015 році "Артемсіль" поставило європейським споживачам 367,8 тисяч тонн солі. У 2016 році підприємство планує на 15% збільшити обсяги поставок продукції на цей ринок і вийти на показник 425,3 тисяч тонн.