ua en ru

В Артемівську у квартирі вибухнула граната, 3 особи поранено, - МВС

В Артемівську у квартирі вибухнула граната, 3 особи поранено, - МВС Фото: МВС

В Артемівську після сімейної сварки чоловік підірвав гранату РГД

В Артемівську Донецької області вчора, 5 вересня, в одній із квартир вибухнула граната, в результаті чого були поранені 3 людини. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС України в Донецькій області.

"Як розповів керівник Артемівського міськвідділу міліції Сергій Чернишов, повідомлення про подію надійшло в чергову частину о 19:10 від МНС. У одній із квартир стався вибух і задимлення. У момент вибуху В приміщенні знаходилися три людини. Сімейна пара прийшла в гості до брата дружини. За попередньою інформацією, між чоловіками виник конфлікт, який завершився вибухом гранати РГД. Обставини події встановлюються", - йдеться в повідомленні.

Осколкові поранення різного ступеня тяжкості отримали чоловік і дружина, 1965 і 1964 років народження, а також брат жінки 1971 року народження. Постраждалі були доставлені в лікарню.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією за ч. 2 ст. 15, ст. 115 "Замах на умисне вбивство" і ч. 1 ст. 263 "Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами" Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, в Мелітопольський міськвідділ ГУМВС України в Запорізькій області 31 серпня звернувся місцевий житель, який повідомив, що о 05:00 на подвір'ї його будинку стався вибух, в результаті чого пошкоджено фасад і вибиті шибки у вікнах.