ua en ru

Артем Щербань призначений фінансовим директором "Укрнафти"

Артем Щербань призначений фінансовим директором ПАТ "Укрнафта", повідомляє прес-служба компанії.
Згідно з повідомленням, кандидатура Щербаня була запропонована з боку НАК "Нафтогаз Україна". До призначення на посаду фінансового директора він працював гендиректором ЗАТ "Гефест" і народним депутатом України. Також Артем Щербань є сином колишнього голови Донецької та Сумської облдержадміністрацій Володимира Щербаня.
Директором з корпоративного розвитку та стратегії "Укрнафти" призначений Михайло Бакуненко, який раніше працював в Renaissance Capital і Goldman Sachs в Росії, України і США.
Алан Саттон призначений директором з економіки та планування. Останнім часом він обіймав посаду в.о. фінансового директора Cadogan Petroleum plc.
Напрямок розвідки і видобутку "Укрнафти" очолив Девід Стюрт.
"Укрнафта" - один з лідерів в нафтогазовій галузі України. Компанія видобуває понад 65% нафти, 25% газового конденсату і 12% від обсягу природного газу, який видобувається в Україні. "Укрнафта" володіє шістьма регіональними видобувними підрозділами ("Охтирканефтегаз", "Чернігівнафтогаз", "Полтаванафтогаз", "Долинанафтогаз", "Надвірнанафтогаз", "Бориславнафтогаз") і трьома газопереробними заводами. Крім того, компанія володіє мережею автозаправних станцій у кількості 563 АЗС.