ua en ru

Кубок Англії: "Арсенал" виграв у "Тоттенхема", а "Сіті" не впорався з "Блекберном"

Голи Санті Касорли і Томаша Росіцкі принесли "Арсеналу" перемогу над "Тоттенхемом", а "Астон Вілла" примудрилася поступитися клубу третього дивізіону.

Голи Санті Касорли і Томаша Росіцкі принесли "Арсеналу" перемогу над "Тоттенхемом", а "Астон Вілла" примудрилася поступитися клубу третього дивізіону.

Лондонське дербі завершилося перемогою "канонірів" з рахунком 2:0. Точними ударами відзначилися Санті Касорла і Томаш Росіцкі. Чех елегантно перекинув м'яч через Юго Льоріса після того, як обікрав у середині поля Денні Роуза.

"Астон Вілла" тим часом несподівано поступилася вдома "Шеффілд Юнайтед" з третього по силі дивізіону (1:2), а "Манчестер Сіті" не зумів переграти на виїзді "Блекберн" - 1:1. По ходу гри "городяни" втратили перевагу в рахунку і позбулися Дедрика Боята, що заробив вилучення.
"Евертон" на відміну від цих грандів проблем в суботу не відчув. Перші з березня голи Нікіци Єлавіча допомогли "ірискам" розгромити "Куїнс Парк Рейнджерс" - 4:0. Рахунок міг бути і більшим, але Єлавіч упустив можливість оформити хет-трик, пробивши з 11-метрової позначки у поперечину.

Оле-Гуннар Сульшер відсвяткував перемогу в першому матчі на посаді головного тренера "Кардіфф Сіті". Колишній нападник "Манчестер Юнайтед", призначений у четвер наставником валлійців, привів команду до вольової перемоги над "Ньюкаслом" - 2:1. В інших поєдинках між клубами прем'єр-ліги "Крістал Пелес" переміг "Вест Бромвіч" (2:0), а "Норвіч" розійшовся миром з "Фулхемом" - 1:1.

Чинний володар трофею "Віган" упустив перевагу в два м'ячі у зустрічі з "Мілтон-Кейнс Донс" - 3:3. Клуби другого по силі дивізіону "Барнслі", "Донкастер", "Лідс" і "Міллуолл" програли суперникам з нижчих ліг. Виступаючий у п'ятому за значимістю дивізіоні "Макклесвильд" домігся нічиєї в поєдинку з набагато більш авторитетним "Шеффілд Уенсдей".

Використані матеріали УЄФА