ua en ru

Арсенал - Боруссія: Я переконаний, що у нас сильна команда, - Арсен Венгер

Головний тренер лондонського "Арсеналу" Арсен Венгер прокоментував майбутній матч проти "Боруссії" в Лізі Чемпіонів. Про це пише сайт УЄФА.

Головний тренер лондонського "Арсеналу" Арсен Венгер прокоментував майбутній матч проти "Боруссії" в Лізі Чемпіонів. Про це пише сайт УЄФА.

"Дуже важливо, що у нас в клубі є згуртованість і солідарність. Тепер потрібно знайти гідну відповідь людям, які ставлять нашу майстерність під сумнів. Особисто я переконаний, що у нас сильна команда. Не сумніваюся, що ми добре проведемо цей сезон. І я готовий укласти з кожним з вас парі на цей рахунок", - сказав Венгер.

"Боруссія" - дуже сильна команда з хорошими гравцями. Вони дуже швидко переходять з оборони в атаку, здорово захищаються всією командою. Багато футболістів дортмундців грають за свої національні команди, включаючи збірні Німеччини та Польщі. Це дійсно потужний суперник. На старті сезону "Боруссію" замучили травми. Оскільки "Боруссія" входить до числа грандів, після серії невдач почали лунати запитання - чому ж команда програє? Це відразу ж б'є по впевненості. Не думаю, що у дортмундців будуть проблеми в бундеслізі. Так, в конкурентах у них "Баварія", і коли та йде в серйозний відрив, наздогнати її неймовірно важко. Але "Боруссія" точно поправить своє турнірне становище", - додав француз.

Додамо, що матч відбудеться ввечері 26 листопада, а на РБК-Україна відбудеться онлайн-трансляція поєдинку.