ua en ru

Вірменія звинуватила Азербайджан в застосуванні установок "Смерч" в Нагірному Карабасі

Вірменія звинуватила Азербайджан в застосуванні установок "Смерч" в Нагірному Карабасі Фото: реактивні системи залпового вогню "Смерч"

У Міноборони Азербайджану повідомили про знищено 20 одиниць бойової техніки і 70 військовослужбовців противника в ході боїв в Нагірному Карабасі

В ході збройного конфлікту в Нагірному Карабасі азербайджанська сторона постійно збільшує калібр застосовуваних озброєнь. Про це заявив прес-секретар Міноборони Вірменії Арцрун Ованнісян в Facebook.

"З кожним днем збільшується калібр використовуваних озброєнь. У ніч на 5 квітня на південному напрямку передової противник застосував реактивні системи залпового вогню "Смерч", — написав Арцрун Ованесян.


У свою чергу Міністерство оборони Азербайджану повідомило, що за останню добу в ході боїв в Нагірному Карабасі знищено 20 одиниць бойової техніки і 70 військовослужбовців противника. Крім того, в Баку заявили, що знищили штаб військової бази противника.

Нагадаємо, раніше Азербайджан назвав умови для припинення вогню в Нагірному Карабасі. Зокрема, це звільнення територій і відновлення територіальної цілісності Азербайджану