ua en ru

У Вірменії завтра відбудеться другий раунд переговорів з владою

У Вірменії завтра відбудеться другий раунд переговорів з владою Фото: Нікол Пашинян (facebook.com/PanoramaAM)

Ці переговори повинні стосуватися передачі влади без потрясінь

У Вірменії другий раунд переговорів з владою має відбутися завтра, 25 квітня, і ці переговори повинні стосуватися передачі влади без потрясінь. Про це повідомив лідер опозиції Нікол Пашинян, який очолив боротьбу проти прем'єрства Сержа Саргсяна, у відео, опублікованому в Facebook, передає "Радіо Азатутюн".

За його словами, якщо не станеться нічого екстраординарного, сьогодні його прихильники обмежаться рамками заходів, пов'язаних з роковинами Геноциду вірмен.

Пашинян закликав своїх прихильників сьогодні о 15:00 зібратися на площі Республіки, звідки вони рушать до меморіалу "Цицернакаберд", щоб віддати шану поваги пам'яті жертв Геноциду вірмен.

"Ви знаєте, що другий раунд переговорів з владою має відбутися завтра, і ці переговори повинні стосуватися передачі влади без потрясінь. Завтра ввечері ми знову проведемо мітинг на площі Республіки о 19:00, щоб повідомити вас про те, як йдуть ці переговори, і що ми повинні робити для того, щоб довести нашу оксамитову ненасильницьку народну революцію до логічного і повного завершення ", - сказав Пашинян.

Нагадаємо, Пашинян протягом 11 днів очолював вуличні протести в Єревані, що напередодні призвели до відставки прем'єр-міністра Сержа Саргсяна.