ua en ru

Аргентинець Анхель ді Марія перейшов в ПСЖ за рекордну суму

Аргентинець Анхель ді Марія перейшов в ПСЖ за рекордну суму Фото: Анхель ди Мария

Сума трансферу офіційно не називається, але за повідомленнями ЗМІ, вона склала близько 63 млн євро

Атакуючий півзахисник, гравець національної збірної Аргентини Анхель ді Марія перейшов у французький клуб ПСЖ з англійського Манчестер Юнайтед. Про це повідомляє прес-служба ПСЖ.

"Я дуже пишаюся, і не можу дочекатися початку виступів за ПСЖ. Я хочу виграти кожне змагання, в якому ми беремо участь. І у Франції, і в Європі. Моя мрія - другий раз підняти над собою Кубок Ліги Чемпіонів. Я зроблю все, щоб здобути цей трофей для шанувальників ПСЖ", - заявив ді Марія.

В ПСЖ аргентинець буде грати під номером 11.

Зазначається, що контракт Ді Марія з клубом розрахований на 4 роки, тобто до 2019 р.

При цьому деталі угоди не розголошуються, проте в ЗМІ називається цифра в ні багато, ні мало 63 млн євро, що робить трансфер ді Марії став найбільш дорогим переходом літа 2015 р.

Зазначимо, у Манчестер Юнайтед Анхель ді Марія перейшов у серпні 2014 р. Заплачені за його трансфер 59,7 млн фунтів стали рекордом для англійських клубів. Втім, не можна сказати, що сезон у складі МЮ для аргентинця був вдалим. У Прем'єр-лізі ді Марія провів 27 матчів, в яких відзначився лише трьома забитими м'ячами. Також деякий час гравець пропустив із-за травми.

Нагадаємо, раніше нападник львівських Карпат та юніорської збірної України Мар'ян Швед підписав контракт з іспанською "Севільєю".