ua en ru

В АПУ створили робочу групу для внесення змін у Конституцію через анексію Криму

В АПУ створили робочу групу для внесення змін у Конституцію через анексію Криму Фото: в АПУ створили робочу групу для внесення змін у Конституцію за анексії Криму

Головою робочої групи призначено Буткевич

В Адміністрації президента України створили робочу групу для внесення змін і доповнень до Конституції України Автономній Республіці Крим. Про це повідомляє голова меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров у Facebook.

"За результатами обговорення виступу члена Конституційної комісії, голови меджлісу кримськотатарського народу Рефата Чубарова було прийнято рішення про створення Робочої групи з питань змін і доповнень до Конституції України щодо Автономної Республіки Крим і р. Севастополя", - повідомив Чубаров.

Головою робочої групи призначений заступник голови Конституційної комісії Володимир Буткевич. Перше засідання групи призначено на 22 червня 2017 року.

11 травня 2017 року в Адміністрації Президента України відбулося засідання Конституційної комісії. Членами Конституційно...

Опубліковано Рефатом Чубаровим 11 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше Комітет міністрів Ради Європи закликав Російську Федерацію скасувати рішення про заборону меджлісу і про заборону лідерам меджлісу в'їзду в Крим.