ua en ru

У Apple виникли виробничі труднощі з iPhone 8

У Apple виникли виробничі труднощі з iPhone 8 Фото: компанія Apple

Старт масового виробництва моделі можуть перенести

Компанія Apple може перенести старт масового виробництва нової моделі iPhone 8 з жовтня на листопад цього року у зв'язку з виробничими труднощами. Про це заявив експерт міжнародної аналітичної компанії KGI Securities Мін-Чі Куо в своєму листі інвесторам, передає портал Appleinsider.

Сам експерт посилається на джерела у відділі поставок Apple.

Мін-Чі Куо заявляє, що виробнича галузь показує ознаки "найгіршого сценарію" для поставок деталей для iPhone, а виробництво очікуваної нової моделі може затриматися на два-три місяці.

"Іншими словами, серйозний дефіцит поставок може зберігатися деякий час після запуску нових моделей, обмежуючи загальний обсяг поставок нових iPhone", - сказано в листі.

При цьому експерт залишив поза увагою, які саме проблеми можуть перенести масовий запуск виробництва нового iPhone. Однак видання Appleinsider зазначає, що у партнера Apple - Samsung - могли виникнути труднощі під час виробництва OLED-панелей для екранів iPhone 8. Виробництво панелей зі світлодіодами також може бути затримано на два або три місяці.

Нагадаємо, компанія Apple може впровадити технологію доповненої реальності в свій наступний смартфон - iPhone 8. На даний момент в компанії сформована команда з декількох сотень фахівців, який займаються розробкою технології. Туди увійшли як фахівці, що працюють над створенням Oculus Rift і Microsoft HoloLens, так і експерти з візуальних ефектів з кіноіндустрії.