ua en ru

iPhone 5S: Apple презентував нові гаджети

iPhone 5S - компанія Apple представила новинки.

iPhone 5S - компанія Apple представила новинки.

Фотогалерею дивіться тут

21:05 Новий iРhone 5S в США (з контрактом) коштуватиме 199 дол. за 16 ГБ і 299 дол. за 32 ГБ і 499 дол. за 64 ГБ. Передзамовлення стартує 17 вересня. Продажі почнуться 20 вересня (США, Австралія і Канада, Китай, Франція, Німеччина, Сінгапур, Великобританія).

21:00 Кнопка Home в iРhone 5S покрита сапфіровим склом - пристрій так не битиметься.

20:58 Філ Шиллер: "А зараз ми поговоримо про безпеку". Час біометричного датчика в клавіші Home. Тепер для захисту замість пароля можна використовувати ... відбитки пальців - Touch ID. Він може прочитати відбиток з якої би сторони ви не приклали його до пристрою.

20:57 З'явилася нова iSight камера.

20:55 Технологія SlowМotion - відео можна знімати з швидкістю в 120 кадрів в секунду. Це дає можливість робити любительські фільми зі сповільненою зйомкою.

20:53 Новий iРhone 5S може робити 10 фотографій в секунду. Потім ви вибираєте кращі, а останні автоматично стираються. Все це називається Burst-mode.

20:51 Матриця камери iРhone 5S стало більше на 15 мікрон. "Коли ви фотографуєте, iРhone робить декілька знімків і вибирає кращий". Нова система спалаху працює в декількох діапазонах, що дозволяє зробити фотографію в декількох тонах. Працює автоматична стабілізація.

20:49 iРhone 5S працює 10 годин в режимі 3G і 250 годин в режимі очікування.

20:47 В новому iРhone з'являється M7 - відстежує всі пересування користувача.

20:40 На сцені засновник Epic Games. Розповідає про Infinity Blade 3, фінальну частину трилогії: "Тут є величезна територія, яку можна досліджувати". Гемплей залишився тим самим. Infinity Blade 3 вийде в один день з iPhone 5S - з чуток, приблизно через 10 днів.

20:37 Apple підготував перший в світі 64-бітовий новий мобільний процесор А7, який буде швидше старого на 31%. Він підтримує всі старі додатки.

20:33 Мова про iРhone 5S. Графіт ("космічний сірий"), срібло і золото - кольори.

iPhone 5S: Apple презентував нові гаджети

20:32 iOS7 ідеально підходить iPhone 5C.

20:28 В США ця модель коштуватиме 99 дол.

20:27 Оновлена камера: посилено спалах. Батарея в iРhone 5С більша, ніж в iРhone 5.

20:26 Представлений iРhone 5С в білому, блакитному, салатовому, оранжевому (деяким він здаєтсья червоним) і жовтому кольорах. Він зроблений так, як і iРhone 5, який, до речі, вилучається з продажу.

20:22 Почалася розмова про iРhone.

20:19 На сцену повернувся Тім Кук. Розповідає про новий iWork - пакет офісних додатків для iOS і OS X. Всі п'ять додатків безкоштовні.

20:16 Оновлення в розділі "Фото". Краще, розумніше і зручніше сортування фотографій. Федеріге розповідає про iТunes Radio, яке, на жаль, працює тільки в США.

20:15 Siri тепер говоритиме чоловічим голосом, крім того, у iРhone з'являться рінгтони.

20:10 На сцені з'являється Крейг Федеріке: "Сьогодні iOK 7 скачує величезна кількість користувачів. Змінився дизайн, ми перейшли на "плоский" дизайн, змінився пошук Spotlight".

20:09 "Час поговорити про iOS7. Незабаром вона стане найпопулярнішою мобільною системою в світі", - Тім Кук.

20:07 Тім Кук говорить про рітейл. Незважаючи на те, що в Apple вже протягом року немає ритейл-директора, продажі iРhone в світі всі так само великі.

Раніше також повідомлялося, що Apple тестує нові IPhone з великими екранами - з діагоналлю від 4,8 до 6 дюймів. Втім , тоді прес -секретар компанії відмовився коментувати цю заяву.

Разом з тим експерти очікують укладення угод між корпорацією Apple і великими дистриб'юторами , які працюють на азіатських ринках. Зокрема , йдеться про компанії NTT Docomo і China Mobile . Наприкінці минулого тижня з'явилася інформація про те , що Apple близька до угоди про постачання нових iPhone з найбільшим стільниковим оператором Японії - NTT Docomo . Два інших місцевих провайдера - SoftBank і KDDI - вже працюють з продукцією Apple.

Експерти відзначають , що контракти з China Mobile і NTT Docomo допоможуть компанії істотно розширити свою присутність на ринку за рахунок Азіатського регіону.

Варто також нагадати , що наприкінці серпня Apple оголосила про початок програми з обміну вживаних смартфонів iPhone на нові з доплатою в магазинах Apple Store в США . iPhone , представлений в 2007 р. , став найбільш продаваним гаджетом Купертинського компанії. На частку смартфона припала половина минулорічної виручки компанії. І все ж зрозуміло , що , зіткнувшись зі зростаючою конкуренцією з смартфонами на Android і, зокрема , з таким сильним суперником , як південнокорейська Samsung , Apple вирішила нарешті збільшити модельний ряд смартфонів , щоб протистояти натиску армади "гуглофонів".

Зазначимо, що на український ринок iPhone 5S та iPhone 5C надійдуть у жовтні та будуть коштувати 7 тис. 999 грн і 5 тис. 199 грн відповідно.

Apple - найбільший в США виробник комп'ютерів , аудіоплеєрів та програмного забезпечення. Штаб -квартира компанії знаходиться в місті Купертіно (Каліфорнія). Капіталізація компанії досягла безпрецедентного рівня , перевищивши 600 млрд дол.