ua en ru

Apple працює над створенням iPhone 8

Apple працює над створенням iPhone 8 Фото: Apple працює над створенням iPhone 8 (iphonenews.mobi)

Робота над новим гаджетом проводиться в ізраїльському офісі компанії

Американська компанія Apple почала роботу над випуском нового iPhone 8, який, як очікується, з'явиться в наступному році, повідомляє Businessinsider.

Робота над новим гаджетом проводиться в ізраїльському офісі компанії.

Подробиць про новий пристрій на даний момент мало, проте за чутками, отриманими від співробітника, знайомого з процесом виробництва, iPhone 8 буде відрізнятися від попередників - iPhone 6S і iPhone 7. Новий смартфон отримає дисплей "від краю до краю", в якому передбачається сканер відбитків пальців Touch ID, а також поліпшена в порівнянні з більш ранніми смартфонами камера.

Видання також зазначає один цікавий факт. У спілкуванні з представником компанії згадувався саме iPhone 8, а не як логічно було б припустити з попереднього досвіду Apple – iPhone 7S (оновлена версія iPhone 7) . Зокрема, цикл розробки нових iPhone становить два роки, тому логічніше припустити, що "восьмий" iPhone повинен з'явитися тільки в 2018 році.
"Деякі вважають, що Apple може пропустити свою традицію іменування в 2017 року і присвоїти новому iPhone наступного за поточним порядковий номер", - зазначає видання.

В самій Apple офіційно відмовилися від коментарів.

Нагадаємо, в Україні назвали ціну і дату продажі нового iPhone 7.