ua en ru

Apple на презентації представить новий iPhone X, - джерела

Apple на презентації представить новий iPhone X, - джерела Фото: Apple (flickr.com Andy)

Презентація відбудеться 12 вересня

Американська корпорація Apple в рамках своєї щорічної осінньої презентації 12 вересня представить три нових смартфона - iPhone 8, iPhone 8 Plus і ювілейний для компанії iPhone X. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на розробника додатків і ігор Стівена Тротона-Сміта.

Повідомляється, що iPhone 8 і iPhone 8 Plus стануть спадкоємцями нинішніх моделей iPhone 7 і iPhone 7 Plus і продовжать ланцюжок пристроїв Apple. Зовні вони не будуть відрізнятися від своїх попередників, однак вбудовані в оновлені процесори пристрої стануть могутніше і швидше.

Згідно з інформацією видання, преміальний iPhone X буде відрізнятися абсолютно новим для компанії дизайном, його оснастили OLED-екраном, поліпшеними камерами і тривимірним сканером розпізнавання осіб для розблокування пристрою.

IPhone X, підкреслює агентство, стане спеціальної ювілейної моделлю, якої компанія відзначить 10 років з моменту виходу свого першого смартфона в 2007 році.

Очікується, що на презентації 12 вересня Apple, крім смартфонів, Apple представить оновлені Watch, Apple TV.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що компанія Apple отримала 760 мільярдів доларів від продажу iPhone, починаючи з 2007 року, коли гаджет вперше надійшов у продаж.