ua en ru

Apple попередила про можливі проблеми IPhone X

Apple попередила про можливі проблеми IPhone X Фото: iPhone X (apple.com)

У компанії попередили про небезпеку вигорання дисплея нового iPhone X

Американська корпорація Apple попередила про небезпеку вигорання дисплея нового iPhone X. Про це повідомляє спеціалізований портал zdnet.de з посиланням на офіційну інструкцію по використанню дисплея Super Retina.

Повідомляється, що в інструкцію внесли правила, які дозволяють уникнути вигоряння екрана, зокрема, йдеться про ефект, коли на екрані видно попереднє зображення в полустертом вигляді і на нього накладається наступне.

Як зазначається, новий дисплей є найкращим OLED-дисплеєм з усіх, які компанія досі використовувала в смартфонах, однак він схильний "легким візуальним змін", зокрема вигорання.

В документі зазначено, що цей ефект виникає після того, як на дисплеї протягом довгого часу відкрито висококонтрасне зображення, внаслідок цього в новій інструкції Apple рекомендує не використовувати постійно максимальну яскравість. У компанії відзначили, що це звичайний і очікуваний феномен.

Як відомо, подібна проблема вже виникала в смартфоні Google Pixel 2 XL.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в новому смартфоні Apple iPhone X система розпізнавання осіб Face ID не може відрізнити близнюків один від одного.