ua en ru

Apple представить новий iPhone 6s і iPhone 6s Plus 9 вересня

Apple представить новий iPhone 6s і iPhone 6s Plus 9 вересня Фото: новий iPhone

Презентація Apple запланована на 9 вересня 2015 року

Компанія Apple проведе презентацію iPhone 6s і iPhone 6s Plus під час конференції 9 вересня, передає Macworld.co.uk.

Презентація iPhone 6s відбудеться 9 вересня в ході конференції Apple.

Вже відомо, що нові iPhone отримають захищені дисплеї Force Touch, процесор A9, вдосконалену камеру і більш швидку зв'язок LTE.

При цьому згідно з даними тайванської KGI Securities, розмір дисплея у нової моделі iPhone 6s залишиться колишнім - 4,7 дюйма. У пристроях буде збільшений об'єм оперативної пам'яті (до 2 ГБ), вони будуть оснащені камерою з більш високою роздільною здатністю (12 Мпікс), корпус виконаний з міцного алюмінієвого сплаву.
Як вже повідомлялося, продажі нової моделі стартують через два тижні після презентації iPhone 6s - 25 вересня 2015 р. За інформацією Buzzfeed передзамовлення на модель можна буде оформити вже з 11 вересня. За деякими даними, в мережах роздрібної торгівлі Великобританії, Німеччині і США новий iPhone буде доступний з 18 вересня. У ряді інших країн iPhone 6s може надійти в продаж 26 вересня.

Крім того, 9 вересня в ході презентації iPhone 6s Apple може також показати нову модель планшетного комп'ютера iPad і Apple TV.

Apple представить новий iPhone 6s і iPhone 6s Plus 9 вересня

Фото: iPhone 6s

Нагадаємо, раніше, ще задовго до презентації iPhone 6s, у мережі з'явилися перші фото iPhone 6S, продажі якого очікуються восени 2015 р. Згідно фотографіям, зміни зовнішнього дизайну нового смартфона будуть схожі з трансформаціями, спостерігалися при зміні iPhone 5 на iPhone 5S. Згідно фотографіям вирізи в корпусі під всі елементи управління, камеру зі спалахом, мікрофони і роз'єми, згідно фото iPhone 6S, залишилися на колишніх місцях.