ua en ru

Apple оголосила про початок продажів смартфонів iPhone 4S

Смартфон iPhone 4S надійшов сьогодні в продаж, передає Reuters. Першими бажаючим придбати iPhone 4S двері відкрили австралійські магазини, де продажі почалися в 23:00 (13 жовтня) за київським часом. Слідом за Австралією продажі почнуться в США, Канаді, Франції, Великобританії, Німеччині та інших країнах.
Apple не оприлюднила інформацію про те, яка кількість смартфонів буде доступною в перший день продажів, так що поки важко оцінити масштаби попиту. Проте відомо, що за кількістю попередніх замовлень iPhone 4S обігнав свого попередника: на нову модель смартфона було зроблено більше мільйона попередніх замовлень, у той час як на iPhone 4 - близько 600 тис.
Новий гаджет від Apple відрізняється від попередньої моделі максимальним об'ємом вбудованої пам'яті (64 Гб), наявністю нової функції голосового управління Siri, а також більш потужним процесором.
Варто зазначити, що презентація iPhone 4S пройшла за день до смерті екс-глави і засновника компанії Apple Стіва Джобса. 5 жовтня 2011 р. Джобс помер в США 5 жовтня 2011 р. після тривалої хвороби у віці 56 років. Багато потенційних покупців Phone 4S вважають, що новий смартфон був останнім продуктом, над яким працював Джобс.