ua en ru

Apple нарощує обсяги випуску iРhone 5S

Експерти з аналітичної компанії NPD DisplaySearch поділилися своїм прогнозом на перспективи новинок iРhone 5C і iРhone 5S.

Експерти з аналітичної компанії NPD DisplaySearch поділилися своїм прогнозом на перспективи новинок iРhone 5C і iРhone 5S. Про це повідомляє "Росія 24".

За даними компанії, обсяги випуску iРhone 5S збільшені на 75%. Це говорить про те, що Apple, ймовірно, готується до виходу флагмана на ринок на території ще 50 країн, про що стало відомо раніше.

Що ж до дешевших версій iРhone 5С в пластиковому корпусі, то згідно з інформацією від NPD DisplaySearch обсяги виробництва iРhone 5С будуть понижені на 35%.

Експерти стверджують, що на сьогоднішній день вже очевидно, що дорожча модель iРhone продається краще за її пластикового побратима. Ринок мляво відреагував на iРhone 5С, оскільки покупців рідко влаштовує співвідношення ціни і характеристик.

На минулому тижні портал MarketWatch з посиланням на анонімні джерела в середовищі азіатських складальників смартфонів уже повідомляв, що Apple збирається різко скоротити обсяги замовлень на виробництво iРhone 5С.

Експерти відзначають, що 5С не може бути віднесений до по-справжньому бюджетної категорії смартфонів, а до преміальних апаратів смартфон не дотягує, особливо враховуючи той факт, що у Apple є флагман в особі 5S. У результаті iРhone 5С просто не може знайти своєї аудиторії.

При цьому колишній iРhone 5 повинен був покинути конвеєр ще в III кварталі цього року. Життєвий цикл iРhone 4S поки не визначений, його до цих пір випускають в кількості від 1 млн до 2млн штук в місяць. В Індонезії, наприклад, він тільки нещодавно вийшов на ринок.

У NPD DisplaySearch вважають, що саме iРhone колишніх поколінь могли б стати менш дорогою альтернативою iРhone 5S.