ua en ru

Apple може представити новий iPhone 10 вересня

Apple може представити новий iPhone вже 10 вересня. Про це повідомляє All Things Digital з посиланням на власні джерела.

Apple може представити новий iPhone вже 10 вересня. Про це повідомляє All Things Digital з посиланням на власні джерела.

Запуск нового девайса дуже важливе для Apple, яка отримує значні прибутки за рахунок iPhone, але тривожиться через падіння частки на ринку на тлі суперництва Samsung і появи все більшої кількості більш дешевих пристроїв на платформі Android.

Що стосується нової версії iPhone, було багато розмов про те, що Apple може випустити дешевший смартфон. Передбачається, що в новому iPhone буде використаний дисплей IGZO замість Retina, процесор частотою від 1,6 ГГц і оперативна пам'ять розміром 2 Гб. Також очікується, що девайс буде оснащений камерою на 12-мегапікселів, а діагональ екрану може бути збільшена до 4,3 дюйма замість нинішніх 4.

Зазначається також, що запуск нового iPhone, з великою часткою ймовірності, буде відбуватися одночасно із запуском операційної системи iOS 7.

Apple - американська компанія, яка займається виробництвом програмного забезпечення, персональних комп'ютерів, аудіоплеєрів і телефонів. Реалізує частину своєї продукції через власну мережу магазинів, які розташовані в США, Канаді, Великобританії, Японії та інших країнах. На компанію працюють близько 60,4 тис. осіб.