ua en ru

Апеляційний суд відновив на посаді начальника поліції охорони Будника

Апеляційний суд відновив на посаді начальника поліції охорони Будника Фото: Сергій Будник (facebook.com /guard.np.gov.ua)

Ухвала суду оскарженню не підлягає

Апеляційний суд Києва відновив Сергія Будника на посаді начальника Департаменту поліції охорони Національної поліції України. Про це йдеться в Єдиному реєстрі судових рішень.

Суд прийняв рішення 2 жовтня, воно було оприлюднене 11 жовтня. Ухвала оскарженню не підлягає.

"Клопотання та ухвали слідчого судді, доводи про наявність існування ризиків незаконного впливу на свідків у кримінальному провадженні, знищення або приховування документів, що мають доказове значення у провадженні і тим самим перешкоджання кримінальному провадженню, у більшій мірі ґрунтуються на припущеннях, що є, на думку колегії суддів, неприпустимим. Будь-яких доказів на користь існування зазначених вище ризиків, як вважає Апеляційний суд, стороною обвинувачення не надано", - говориться в рішенні суду.

Нагадаємо, Печерський районний суд відсторонив Будника від посади після того, як його та посередника 22 серпня затримали на хабарі в 96 тис. гривень. 28 серпня суд заарештував Будника, пізніше він вийшов під заставу в 128 тис. гривень.