ua en ru

Апеляційний суд переніс засідання у справі заступника Труханова на 12 березня

Апеляційний суд переніс засідання у справі заступника Труханова на 12 березня Фото: Апеляційний суд (apcourtkiev.gov.ua)

Суд розглядає апеляцію САП на запобіжний захід, обраний Вугельману

Апеляційний суд Києва переніс засідання у справі заступника мера Одеси Геннадія Труханова Павла Вугельмана на 12 березня 2018 року. Про це повідомив прокурор по справі Валентин Мусіяка, передає кореспондент РБК-Україна.

Апеляційний суд Києва переніс розгляд апеляції Спеціалізованої антикорупційної прокуратури на рішення Солом'янського районного суду міста Києва про обрання запобіжного заходу у вигляді особистої поруки Вугельману через те, що матеріали справи не дійшли.

"Засідання перенесли на 12 березня на 15:00, матеріали справи не дійшли", - сказав прокурор.

Під стінами суду зібралися близько 40 правоохоронцыв, обстановка спокійна.

Сьогодні суд буде також розглядати апеляційну скаргу на запобіжний захід Труханову, засідання заплановане на 15.30.

15 лютого меру Одеси Труханова, який підозрюється у заволодінні майном шляхом зловживання службовим становищем при купівлі міськрадою приміщення заводу "Краян", Солом'янський райсуд Києва обрав запобіжний захід у вигляді особистої поруки народного депутата Дмитра Голубова. Ще одному фігуранту "справи Краян", заступнику міського голови Одеси Вугельману суд обрав аналогічну запобіжний захід. Його взяли на поруки народні депутати Олександр Пресман з групи "Відродження" та Юрій Мірошниченко з фракції "Опозиційний блок". Прокурори просили обрати запобіжний захід Труханову у вигляді утримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 50 млн гривень, Вугельману - у вигляді 30 млн гривень застави.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що САП просить суд заарештувати майно Труханова.