ua en ru

Апеляційний госпсуд Києва підтвердив законність стягнення 19 млн дол. з заводу Nemiroff

За даними Nemiroff Holdings Limited, вчора, 6 листопада 2013 року, Апеляційний господарський суд столиці повністю відхилив скаргу дочірнього підприємства "УГК Nemiroff" на рішення господарського суду міста Києва про стягнення з ДП "УГК Nemiroff" понад 19 млн дол. в зв'язку з незаконним використанням екс-менеджментом підприємства сім'єю Глусь бренду Nemiroff.

Нагадаємо, 21 серпня 2013 року суд анулював реєстрацію всіх торгових марок ДП УГК Nemiroff, контрольованої екс-менеджментом підприємства. Єдиним легітимним власником усієї інтелектуальної власності, пов'язаної з брендом Nemirоff є компанія Nemiroff Intellectual Property Establishment (Ліхтенштейн).

Це судові рішення ще раз підтвердили факт незаконності дій колишнього менеджменту українських дочірніх підприємств компанії Nemiroff Holdings Limited - сім'ї Глусь (Алла Глусь та її син Олександр), які вводили в оману контрагентів ДП "УГК Nemiroff", поширюючи завідомо недостовірну інформацію про те, що Олександр Глусь є акціонером компанії Nemiroff з блокуючим пакетом акцій.

У рамках цієї справи раніше 21 березня 2013 року господарським судом р. Києва було накладено арешт на всі банківські рахунки ДП "УГК Nemiroff", який дійсний на даний момент.

Як відзначають в Nemiroff Holdings Limited, робота підприємства не можлива через відсутність склотари, випуск якої в Україні припинений на вимогу власника всієї інтелектуальної власності, пов'язаної з брендом Nemirоff компанії Nemiroff Intellectual Property Establishment.
"Ці дії були вимушеним заходом щоб зупинити незаконне використання бренду екс-менеджментом сім'єю Глусь, які ухиляються від виконання рішення судів і незаконно утримують контроль над підприємством. В їх інтересах діє Державний реєстратор Немирівської районної адміністрації Чухно, відмовляється виконувати рішення Вищого господарського суду, Вищого адміністративного суду України і відкриті виконавчі провадження про внесення до державного реєстру запису про зміну генерального директора ДП "УГК Nemiroff", - відзначають в компанії.