ua en ru

АП взяла на контроль з’ясування обставин інциденту за участю журналістів під час знесення наметів протестувальників з Врадіївки

З'ясування обставин інциденту за участю журналістів під час знесення наметів на столичному Майдані Незалежності взяли на контроль в Адміністрації Президента. Про це повідомляє "5 канал".

Рада Незалежної медіа-профспілки та Національна спілка журналістів України спільно звернулися до Президента з вимогою звільнити міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка.

Тим часом на Майдані досі перебувають бійці спецпідрозділу "Беркут". Хоча мітингувальників там майже не залишилося. Кілька десятків учасників безстрокової акції перейшли на інший бік Майдану. Водночас на площі з'явилися комунальники, які почали інтенсивно лагодити плитку. Вони кажуть, що ремонт плановий і з акцією протесту не пов'язаний. Тим часом учасники "врадіївської ходи", які знову збираються на Майдані Незалежності, мають намір проводити роз'яснювальну роботу серед громадян. Кажуть, що встановлювати намети вони не планують, але акція перетворилася в безстрокову.

Читайте також: У Києві на Майдані Незалежності "Беркут" вночі із застосуванням сили розігнав мітинг протестуючих з Врадіївки