ua en ru

"Антонов" і Taqnia підписали угоду про будівництво літаків в Саудівській Аравії

"Антонов" і Taqnia підписали угоду про будівництво літаків в Саудівській Аравії Фото: підписання угоди

Документ містить плани щодо постачання, організації експлуатації і післяпродажної підтримки літаків "Антонов" Ан-132, Ан-148 і Ан-178

ДП "Антонов" і Taqnia Aeronautics Co., підписали угоду про кооперацію по організації в Саудівській Аравії літакобудівного комплексу і організації виробництва літаків Ан-132. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Антонова".

Документ містить конкретні плани щодо постачання, організації експлуатації, післяпродажної підтримки літаків "Антонов" сімейств Ан-132, Ан-148 і Ан-178. Він також стосується подальших робіт по запуску коопераційного виробництва Ан-132 в КСА.

"Відбулася дуже важлива подія в кооперації з партнерами з Саудівської Аравії. Сьогодні ми зробили певний крок у наших ділових відносинах, який базується на попередніх домовленостях. Цей документ можна розглядати як дорожню карту нашої взаємодії зі спільним програмам", ‒ заявив директор українського підприємства Михайло Гвоздьов.

Нагадаємо, в грудні "Антонов" і Тaqnia Aeronautics підписали "Меморандум про взаєморозуміння" про постачання 30-ти багатоцільових літаків Ан-178 Королівським Військово-повітряним силам (ВПС) Саудівської Аравії.