ua en ru

"Антонов" має намір вийти на міжнародний ринок безпілотників

"Антонов" має намір вийти на міжнародний ринок безпілотників Фото: "Антонов" (facebook.com/antonov.company)

Підприємство працює над виходом на ринок безпілотних літальних апаратів

Державне підприємство "Антонов" має намір вийти на міжнародний ринок безпілотних літальних апаратів (БПЛА). Про це повідомляє прес-служба державного концерну "Укроборонпром".

"ДП "Антонов", яке входить до "Укроборонпрому", працює над виходом на міжнародний ринок безпілотних літальних апаратів", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, за оцінками експертів "Антонов" може швидко інтегруватися у світовий ринок БПЛА і зайняти лідируючі позиції. Це можливо завдяки інноваційним підходам у виробництві і впровадження стандартів НАТО.

Наголошується, що за оцінками фахівців, попит Збройних сил України в найближчі роки складе близько 100 безпілотних авіаційних комплексів. Попит інших силових відомств складе ще 36-50 одиниць БПАК.

Так, все це повинно дозволити напрацювати дуже високий рівень технологій та виробництва, який зробить цю лінійку продукції "Антонова" конкурентоспроможною на світових ринках.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що маркетинговий план ДП "Антонов" передбачає випуск не менше 70 літаків протягом найближчих 5 років.