ua en ru

Антон Геращенко прокоментував повідомлення Ірини Фріз

Антон Геращенко прокоментував повідомлення Ірини Фріз Фото: Антон Геращенко

Народний депутат України Антон Геращенко прокоментував заяви Ірини Фріз, опублікувавши скани повідомлень народного депутата в партійному чаті БПП. Про це Геращенко написав на своїй сторінці в Facebook.

Як розвалювати коаліцію Народного Фронту і БПП. Рецепт від народного депутата Ірини Фриз. У минулий четвер у партій...

Опубліковано Антоном Геращенком 13 грудня 2016 р.

"У минулий четвер в партійному чаті БПП від імені Ірини Фріз було поширено повідомлення наступного змісту: "Ну, а тепер до справи. Той хто, завтра виступить щодо зростання злочинності, крадіжок авто, катастрофічного падіння показників розкриття злочинів по Україні, отримає карт-бланш під час розгляду бюджету у іншому читанні. Це перше". Спочатку почувши про це, я не повірив своїм вухам, але перевіривши цю інформацію у колег з БПП, з'ясував що ця інформація правдива", - написав він.

Нардеп зазначив, що, за його інформацією, "жоден депутат з фракції БПП не купився на солодкі обіцянки отримати преференції при затвердженні бюджету у другому читанні і не став робити публічних заяв з критикою МВС на замовлення".

"На мій погляд, ніхто не повинен давати вказівки народним депутатам критикувати або схвалювати чиї-небудь дії за вказівкою зверху. Вони повинні керуватися лише своєю присягою народу України, Конституцією і здоровим глуздом, а не смсками в партійному чаті. Україна у нас одна! І її треба зміцнювати, а не розвалювати зсередини", - зазначив Геращенко.