ua en ru

Анонс. Динамо - Шахтар

Анонс. Динамо - Шахтар Фото: "Динамо" - "Шахтар"

РБК-Україна анонсує фінальний матч Кубка України

Динамо - Шахтар. Кияни і донеччани в черговий раз у своїй історії в очному протистоянні розіграють другий український трофей. РБК-Україна знайомить вас з розкладами в станах команд перед матчем.

4 червня, 21:00
Київ, "Олімпійський"
Динамо - Шахтар
Трансляція на каналах "Україна" і "Футбол 2"

Суперництво "Динамо" і "Шахтаря" на футбольному полі - прикраса не тільки українського, але й світового футболу. Свого часу, американський портал Desporter поставив київсько-донецьке протистояння на шосте місце серед найпринциповіших матчів світу. І з року в рік суперники доводять, що не дарма цей матч називають "українським класіко".

У плані складів, ні Ребров, ні Луческу не в змозі один одного здивувати. Обидва будуть використовувати максимально основних футболістів. Один - щоб поставити красиву і жирну крапку в кінці вдалого сезону. Другий - щоб не залишити свою команду зовсім без трофеїв.

Основні питання фронті матчем стосуються центру поля. У "Динамо" може вийти більш оборонна зв'язка Сидорчук - Рибалка - Беланда. А може на місце Сидорчука займе володіє шикарним пасом Велозу. У "гірників" неясно, хто вийде в центрі оборони. На місце претендують трійка Кучер - Кривцов - Ракицький. І найбільш імовірним виглядає зв'язка Ракицького з досвідченим Кучером.

Але ключовим у матчі стане боротьба мотивацій. В плані бажання перемогти, трохи більше виглядає прагнення "Шахтаря". І це може як допомогти донеччанам, так і зіграти з ними злий жарт. Їм доведеться більше часу проводити в атаці, що досить звично. Але "Динамо" любить і вміє грати від оборони, чим спробує скористатися.

Нагадаємо, РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію матчу "Динамо" - "Шахтар", яка розпочнеться о 20:30.