ua en ru

Анатолій Тимощук: "Те, як зустрічали мене уболівальники "Зеніта", було незабутньо"

Хавбек "Зеніта" Анатолій Тимощук поділився своїми емоціями від повернення в Санкт-Петербург.

Хавбек "Зеніта" Анатолій Тимощук поділився своїми емоціями від повернення в Санкт-Петербург.

У понеділок Тимощук прилетів до Санкт-Петербурга. Він повернувся в "Зеніт", в якому був капітаном, після чотирьох років виступів за мюнхенську "Баварію". У вівторок українець успішно пройшов у клубі медогляд.

Анатолій Тимощук з "Баварії" повернувся в "Зеніт"

"Як сприйняв те, що мене в аеропорту зустрічали вболівальники? Такі моменти незабутні. Було дуже приємно. Я добре поспілкувався з фанами, у мене залишилися дуже яскраві емоції. Сьогодні, як бачите, я пройшов медичне обстеження. Тепер потрібно готуватися до сезону. Я відчував певний дискомфорт, коли приїхав з відпустки. Зараз все добре, тому буду тренуватися в загальній групі.

Чи змінився "Зеніт" за час моєї відсутності? Звичайно, тому що прийшов новий тренер, що пропонує своє бачення гри і тактику. Змінюються і гравці. Футбол не стоїть на місці, "Зеніт" намагається йти вперед, прогресувати, а це може тільки радувати. Є амбіції і завдання, до яких клуб йде і прагне їх добиватися. Перш за все, ми повинні всі працювати як одна команда на досягнення результату і домагатися цілей саме як колектив. Тому що футбол знає багато прикладів, коли є висококласні гравці, але немає результату. А є навпаки - команди не настільки високого рівня за виконавцями, але які сильні духом, що грають згуртовано і які домагаються результату.

У нас є й ті, і ті якості, але перш за все, як команда, ми повинні бути один за одного ", - цитує Тимощука офіційний сайт "Зеніту".

Використано матеріали Eurosport