ua en ru

Анатолій Могильов має намір продовжувати "лінію" свого попередника Василя Джарти

Новопризначений голова Ради міністрів Автономної республіки Крим Анатолій Могильов має намір продовжувати "лінію" свого попередника Василя Джарти. Про це він заявив в ході позачергового пленарного засідання кримського парламенту перед голосуванням за своє призначення, передає кореспондент РБК-Україна.
"Крим я знаю не з чуток, я тут працював, Крим мені дорогий, тому я вдячний Президенту за те, що він вніс мою кандидатуру або погодив її... Буду продовжувати лінію Василя Джарти... Я буду вдячний вам, якщо ви підтримаєте мою кандидатуру і обіцяю чесно виконувати свої обов'язки. Думаю, спільними зусиллями нам вдасться забезпечити зростання добробуту жителів Автономної республіки Крим", - заявив Могильов.
У свою чергу прем'єр-міністр України Микола Азаров після прийняття парламентом рішення про призначення привітав Могильова з новою посадою: "Я Анатолія Володимировича вітаю з призначенням на пост голови Ради міністрів".
Нагадаємо, за відповідне призначення проголосували 76 депутатів, 4 - утрималися з 80 зареєстрованих на позачерговому пленарному засіданні кримського парламенту.
Кримський уряд працював без керівника з 17 серпня, коли в результаті важкої хвороби помер Василь Джарти. 7 листопада Президент України Віктор Янукович звільнив Анатолія Могильова з посади глави МВС України та погодив його призначення на посаду прем'єра АРК.