ua en ru

АМПУ оголосила тендер на днопоглиблення двох морських каналів на понад 110 млн гривень

АМПУ оголосила тендер на днопоглиблення двох морських каналів на понад 110 млн гривень Фото: глава АМПУ Райвіс Вецкаганс (db.lv)

АМПУ поглибить два морських каналу на обсяг 1,026 млн кубометрів

Державне підприємство "Адміністрація морських портів України" (АМПУ) оголосило тендер на днопоглиблення двох морських каналів на понад 110 млн гривень. Про це повідомляє ЦТС.

"АМПУ проведе експлуатаційне днопоглиблення Бузько-Дніпровсько-лиманського каналу та Херсонського морського каналу для підтримки їхніх технічних характеристик. 18 серпня 2017 року АМПУ почала процес вибору підрядника і оголосила відкриті торги в системі Prozorro", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, очікувана вартість виконання робіт становить 111,99 млн гривень. Обсяг днопоглиблення - 1,026 млн кубометрів.

Наголошується, що тендерні пропозиції приймаються від компаній, резидентів і нерезидентів, у строк до 18 вересня. Так, планований термін виконання днопоглиблення - протягом чотирьох місяців в 2017-2018 роках.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в першому півріччі 2017 року АМПУ завершила з чистим прибутком в 1,83 млрд гривень, дохід підприємства склав 4,16 млрд гривень.