ua en ru

АМКУ почав дослідження ринку оформлення українських закордонних паспортів

АМКУ почав дослідження ринку оформлення українських закордонних паспортів Фото: АМКУ (УНІАН)

АМКУ почав дослідження в частині відповідності вимогам законодавства про захист економічної конкуренції

Антимонопольний комітет України (АМКУ) розпочав дослідження ринку оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Про це повідомляє прес-служба АМКУ.

Повідомляється, що АМКУ почав дослідження ринку оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон в частині відповідності вимогам законодавства про захист економічної конкуренції дій установ, організацій, суб'єктів господарювання щодо встановлення вимог до обладнання та програмного забезпечення, необхідного для надання послуг з оформлення замовлень на виготовлення паспорта, а також умов придбання і підключення до програмного забезпечення

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман звинуватив АМКУ в неефективній роботі. "Я стурбований неефективною діяльністю Антимонопольного комітету. Питання АМКУ виходить на новий рівень небезпеки. На митниці 30-50 млрд тіньових потоків, які треба було зруйнувати. Через інновації ми можемо зруйнувати старі корупційні схеми. Це нове фундаментальне зміна", - зазначив Гройсман.