ua en ru

В американському штаті Нью-Джерсі розбився приватний літак, 2 загиблих

В американському штаті Нью-Джерсі розбився приватний літак, 2 загиблих Фото: Learjet 35

Приватний літак розбився в місті Карлштадт

У місті Карлштадт в американському штаті Нью-Джерсі розбився приватний літак Learjet 35, в результаті події загинули двоє членів екіпажу. Про це повідомляє телеканал CBS.

Федеральне управління цивільної авіації заявило, що приватний літак Learjet 35, летить з Філадельфії, розбився в 3:30 вечора за місцевим часом в понеділок при спробі приземлитися в аеропорту Тетерборо.

Співробітники Поліцейського департаменту Карлштадта повідомили CBS News, що в результаті аварії загинули два члена льотного екіпажу. Пасажирів на борту не було.

За словами чиновників, літак вдарився об будівля складу, залишивши кілька будівель охопленими полум'ям. З місця зіткнення виднівся густий дим. На місце події прибули рятувальники ліквідували пожежу, яка виникла після аварії.

Джо Орландо, прес-секретар міста Карлштадт сказав, що літак впав поруч із селищем, але ніхто в будівлі складу не постраждав.

Причину аварії розслідують. Національна служба погоди попереджала про сильних вітрах від 15 до 25 миль на годину з поривами до 45 миль/год за кілька хвилин до аварії.

Нагадаємо, раніше в Боснії і Герцеговині розбився легкомоторний літак недалеко від міста Мостар. В результаті авіакатастрофи загинули п'ятеро людей, у тому числі троє дітей і пілот.