ua en ru

В американському Майамі евакуювали ТЦ через повідомлення про стрілянину

В американському Майамі евакуювали ТЦ через повідомлення про стрілянину Фото: поліція США (flickr.com-Timo)

У результаті інциденту ніхто не загинув і не постраждав

У місті Майамі американського штату Флорида евакуювали торговий центр через повідомлення про стрілянину. Про це повідомляє NBC News.

Зазначено, що інцидент стався в ТЦ Dolphin. Магазин було евакуйовано після того, як свідки повідомили в поліцію про постріли. На місце інциденту прибули десятки поліцейських і співробітників екстрених служб.

За словами одного зі співробітників торгового центру, під час розважального заходу в ТЦ люди почали бігти, а потім вимкнувся кондиціонер. Відвідувачі кричали і плакали, потім з'явився спецназ, який рухався по коридорах магазину, й наказував усім виходити, розповів співробітник торгового центру. Інший свідок сказав, що покупці ховалися в магазинах.

Своєю чергою співрозмовник у поліції повідомив телеканалу, що, найімовірніше, в ТЦ не було стрілка, але співробітники правоохоронних органів вирішили зреагувати так, як якщо б він там був. За словами співрозмовника видання, в результаті інциденту ніхто не загинув і не постраждав.

Наразі в поліції не можуть підтвердити факт стрілянини в торговому центрі: не знайдено куль і не ідентифіковано самого стрільця.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Франції на вокзалі міста Нім поліція оголосила евакуацію через повідомлення про те, що там з'явилися озброєні люди.