ua en ru

Американський дипломат відкрив АТБ

Американський дипломат відкрив АТБ

4 квітня на Харківському масиві в Києві повторно відкрився магазин "АТБ". Захід відвідали заступник посла США в УкраинеДжордж Кент,топ-менеджери американських транснаціональних корпорацій.

"Це повторне відкриття. Магазин зазнав реконструкцію після вандальної нападу радикально налаштованих елементів, які керувалися недостовірними даними та чутками", - пояснив на урочистій церемонії відкриття Борис Марков, генеральний директор корпорації "АТБ". Він акцентував увагу на тому, що в минулому році компанія сплатила до бюджетів різних рівнів близько 5,5 млрд. грн. "За 2016 рік ми відкрили 112 магазинів і створили близько 7 тисяч нових робочих місць", - зазначив генеральний директор корпорації.

"Мені приємно спостерігати за тим, які можливості створює найбільший представник роздрібної торгівлі в Україні для американської продукції", - наголосив під час відкриття магазину Джордж Кент, заступник посла США в Україні. Підтвердженням слів дипломата стало виступ Ірини Козлової, генерального директора PepsiCo в Україні. "Сьогодні ми вже досягли загального товарообігу у понад 1,5 млрд. грн. Думаю, наша подальша співпраця буде мати гарний результат, як для нашого бізнесу, так і для розвитку України", - заявила Ірина Козлова.

altaltalt

Про спільні успіхи говорив і Андрій Самусенко, комерційний директор регіону Україна, Білорусь-Молдова компанії "Монделис Україна". За його словами, співпраця з "АТБ" налічує вже більше 20 років. "Ми неодноразово переконувалися у високому рівні професіоналізму, лідерських амбіціях і в перфекционистком ставленні до розвитку свого бізнесу. Я думаю, це одна з причин, за якими мережа "АТБ" є флагманом на українському ринку рітейлу", - підкреслив Андрій Самусенко.

Багато виступаючі звертали увагу на непрості обставини, в яких "АТБ" був змушений розвиватися останнім часом. В тому числі це і ситуація на Сході України, де бойовиками було захоплено близько 150 магазинів мережі. "В останні роки,незважаючи на всі виклики і навіть втрату частини бізнесу, ми бачимо, що "АТБ" зростає: у продажу, у кількості покупців. Це захоплює", - сказав Дмитро Кисельов, генеральний директор Procter & Gamble в Україні. Про соціальної значущості "АТБ"у своїй промові згадав також Михайло Мельничук, генеральний директор компанії "Марс Україна". "На мій погляд, сьогодні мережа магазинів "АТБ" в Україні - це більше, ніж просто магазини. Радуючи всіх українців грамотної цінової політикою, компанія "АТБ" відіграє важливу соціальну роль для українського ринку", - зазначив Михайло Мельничук.

Підбиваючи підсумки офіційної частини заходу, Борис Марков зазначив, що компанія в 2016 році досягла обороту в 60 млрд. грн. "У 2017 році збираємося збільшити товарообіг до 80 млрд. грн.", - сказав він.