ua en ru

American Express оголосила про покупку Hogg Robinson Group

American Express оголосила про покупку Hogg Robinson Group Фото: American Express Global Business Travel (twitter.com/amexgbt)

Коштувати угоди оцінюють у 549,6 млн доларів

Компанія American Express Global Business Travel (GBT), яка володіє однією з найбільших у світі мереж агентств подорожей, сьогодні, 9 лютого 2018 року, оголосила про придбання компанії Hogg Robinson Group (HRG) PLC, глобальної сервісної компанії B2B, що спеціалізується на управлінні поїздками. Про це йдеться в повідомленні на сайті American Express GBT.

Як повідомляється, операція з придбання компанією American Express компанії Hogg Robinson Group за умови її затвердження антимонопольним відомством буде закрита в другому кварталі 2018 року.

"Рада директорів GBT рішуче підтримує придбання Hogg Robinson. Очікуються значні клієнтські операційні і фінансові вигоди. Це дозволить Об'єднаній групі зосередитися на додатковому створення цінності для клієнтів і на ринку, одночасно створюючи нові можливості для розвитку і зростання бізнесу", - заявив голова правління American Express GBT Грег Про'Хара.

Відзначимо, за даними Reuters, коштувати угоди оцінюють у 393,1 млн фунтів (549,6 млн доларів).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що компанія Walt Disney має намір придбати активи 21th Century Fox за 52,4 млрд доларів.