ua en ru

Амелін: новий уряд має складатися з технократів

Амелін: новий уряд має складатися з технократів

Призначення нового уряду, в якому будуть технократи, на сьогодні - єдина можливість для виходу країни з кризи. Вже були озвучені кандидатури на ключові посади в новому Кабінеті, проте досі не було озвучено кандидатури на посаду міністра економіки, заявив засновник аналітичного центру Amelin Strategy, член координаційної ради "Аспен Україна", голова Координаційної ради "Аспен Україна" (2013-2015) Анатолій Амелін.

Зазначимо, за даними ЗМІ, найбільш вірогідним претендентом на це крісло експерти називають Геннадія Зубка, який наразі займає посаду віце-прем’єр-міністра-міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.


"Я можу охарактеризувати Геннадія Зубка як людину зі стратегічним мисленням та високими професійними якостями. Важливо розуміти, що він буде працювати в непростий час. Тому важливо, щоб була розроблена економічна стратегія, від реалізації якої залежить економічна стабільність в країні, а також побудовані хороші відносин з інвесторами. Вважаю, що Геннадії Зубко має необхідні навички та потенціал, щоб це вирішити. У співпраці та взаємодії з іншими партнерами по уряду він зможе досягти хороших результатів", - прокоментував ситуацію експерт.