ua en ru

Альтернативи побудові суспільства європейських стандартів в Україні немає, - Янукович

Альтернативи побудові суспільства європейських стандартів в Україні немає. Про це заявив Президент України Віктор Янукович, повідомляє прес-служба Президенту.

Альтернативи побудові суспільства європейських стандартів в Україні немає. Про це заявив Президент України Віктор Янукович, повідомляє прес-служба Президенту.

"Cьогодні я хотів би підкреслити - альтернативи побудові суспільства європейських стандартів в Україні немає. І моя політика на цьому шляху завжди була й залишається послідовною. Реформи, які ми здійснюємо, - це підтвердження того, що ми йдемо європейським шляхом", - підкреслив Янукович.

"Ми будуємо державу, в якій права людини, рівність усіх перед законом, право вибору, соціальний захист є найвищими цінностями для всіх, без різниці, в якому ти регіоні проживаєш чи на який майдан виходиш.

"І як Президент хотів би запевнити громадян України - я буду розбудовувати і зміцнювати ці незаперечні фундаменти нашого життя. У нас ніхто не вкраде мрію про Україну рівних можливостей, про європейську Україну. Так само як ніхто не зіштовхне нас з праведної дороги, що веде до цієї мрії", - зазначив він.

Зазначимо, що реакція Януковича у ЗМІ з'явилася через чотири дні після початку протестів проти призупинення Кабміном укладення угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

Також, Янукович планує найближчим часом відповісти на всі питання в інтерв'ю на телебаченні. За його словами, найближчим часом він зробить широке інтерв'ю на телебаченні та відповість на всі питання. Як сказав Янукович: "Я ніколи не зроблю жодного кроку на шкоду Україні і народу. Воля громадян України була, є і буде вирішальною для кожного мого рішення. Я хочу, щоб люди знали це. Я дякую всім за високу громадянську свідомість. В інтерв'ю телевізійним каналам я більш детально розповім про наші спільні кроки і дії, які ми будемо робити разом", - повідомив Президент.