ua en ru

Алієв заявив, що інвестиції Азербайджану в Україну склали 200 млн доларів

Алієв заявив, що інвестиції Азербайджану в Україну склали 200 млн доларів Фото: президент Азербайджану Ільхам Алієв

Порошенко та Алієв обговорили проекти для збільшення інвестицій в українську економіку

Президент Азербайджану Ільхам Алієв заявив, що інвестиції Азербайджану в Україну сягнули 200 млн доларів. Про це він повідомив у ході зустрічі з президентом України Петром Порошенко на форумі в Давосі, повідомляє прес-служба глави держави.

Як повідомляється, у ході зустрічі президенти розглянули питання взаємодії у двосторонньому та багатосторонньому форматах та узгодили основні заходи порядку денного на поточний рік.

"Під час зустрічі було підтверджено обопільну зацікавленість у подальшому поглибленні усього спектру двостороннього співробітництва. Йшлося, зокрема, про торговельно-економічні зв’язки, співпрацю в енергетиці, літакобудуванні та інших галузях. Президент України привітав відновлення постачання азербайджанської нафти в Україну", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, Алієв відзначив, що інвестиції Азербайджану в Україну сягнули 200 млн доларів. Також глави держав обговорили проекти для збільшення інвестицій в українську економіку.

"Співрозмовники підтвердили взаємну підтримку суверенітету і територіальної цілісності обох країн, а також підкреслили важливість подальшої консолідації зусиль у відстоюванні базових принципів міжнародного права та протистоянні сучасним викликам", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Порошенко провів зустріч з верховним представником Європейського союзу з питань зовнішньої політики і безпеки Федерікою Могеріні та віце-президентом Єврокомісії Валдисом Домбровскісом на форумі в Давосі.