ua en ru

Олександрія - Динамо 2-3: відео голів та огляд матчу

Олександрія - Динамо 2-3: відео голів та огляд матчу Фото: "Олександрія" - "Динамо" (fcdynamo.kiev.ua)

Кияни здобули перемогу, дотиснувши суперника на його полі в додатковий час

До уваги читачів РБК-Україна відео голів та огляд небезпечних моментів матчу 1/8 фіналу Кубка України між "Олександрією" та "Динамо".

Низка травм змусила Олександа Хацкевича серйозно перекроїти стартовий склад команди. У порівнянні з поєдинком проти "Шахтаря" у старті з’явилося одразу сім нових виконавців, і тільки Євген Хачеріді, Томаш Кендзьора, Денис Гармаш та Дерліс Гонсалес залишили за собою свої місця у складі.

Перший тайм пройшов за переваги "Динамо". Атаки обох команд носили обопільний характер, але особливої загрози в них не було. Ближче до середини першого тайму суперники обмінялися гострими моментами.

Динамівці відкрили рахунок на 36 хвилині: Гонсалес отримав м’яч та віддав на Артема Кравця, який переправив м’яч низом у практично порожні ворота. Здавалося, що "біло-сині" вже не втратять свою перемогу в основний час. Однак на 77 хвилині господарі відмінно реалізували стандартне положення.

Олександрія - Динамо 2-3: відео голів та огляд матчуОлександрія - Динамо 2-3: відео голів та огляд матчуОлександрія - Динамо 2-3: відео голів та огляд матчуОлександрія - Динамо 2-3: відео голів та огляд матчуОлександрія - Динамо 2-3: відео голів та огляд матчуОлександрія - Динамо 2-3: відео голів та огляд матчуОлександрія - Динамо 2-3: відео голів та огляд матчуОлександрія - Динамо 2-3: відео голів та огляд матчуОлександрія - Динамо 2-3: відео голів та огляд матчу

У першому екстра-таймі динамівці створили чи не більше гольових нагод, ніж за весь матч, але не реалізували їх. На самому початку другого екстра-тайму "Динамо" знову повело в рахунку завдяки голу Бєсєдіна. Остаточно добив господарів Кравець, якому, судячи з усього, додала наснаги роль капітана.

Вже у компенсований до екстра-тайму час господарі поля заробили 11-метровий – Гармаш порушив правила проти Гітченка. Грицук реалізував пенальті, однак час гри вже було вичерпано, і Юрій Можаровський одразу дав фінальний свисток.